Brousky
Bestsellers
Brousek na nože Lansky Easy Grip LS09895 pro velmi přesné ostření s krytem pro ochranu prstů.
Kapesní protahovací brousek Lansky Sharpeners je určení na broušení kuchyňských a filetovacích nožů.
Sada obsahuje dva diamantové brousky střední zrnitosti a dva jemné, křemíkově bílé keramické brousky. Dva přednastavené úhly ostření, 20° a 25°. Brusné tyčinky se ukládají do...
Deluxe diamant sada 4x - brousek zlatý, oranžový, purpurový, stříbrný (Extra tvrdý,tvrdý,střední,jemný).
Součástí kazety je svěrka, olej, brousky /žlutý,fialový,červený - hrubý, středně hrubý, jemný/.
Taktická sada zavíracího nože s kombinovaným ostřím a brusné diamantové tyče.
Brusný kámen Victorinox, vhodný pro doplnění výbavy pouzdra kapesního nože.
Brousek na nože Victorinox. Nože, které využíváte nejčastěji, je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel...
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20...
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20...
Brousek o velikosti plnícího pera obsahuje brusný kámen a přetahovací kameny, kterými jednoduše docílíte správný úhel ostří. Vhodný je především k broušení kapesních nožů.
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....