Japonský nůž Victorinox Santoku 6.8503.17B
Code: 6.8503.17BRelated products
Product detailed description
Délka čepele: 17 cm
Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv
Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře. Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá
Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod.
Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože
5,0
3 ratings
Add a rating
5
4
3
2
1
5
AD
Alois Dorňák
Už jsem koupil tři.
5
AD
Alois Dorňák
Victorinox nezklamal.
5
LP
Ladislav Pelánek
srnčí guláš potřebuje hodně cibule a já se konečně nebudu zlobit při krájení ;)
Be the first who will post an article to this item!