Kuchařský nůž Victorinox 5.2000.15
Code: 5.2000.15RADProduct detailed description
Délka: 280 mm
Šířka: 32 mm
Výška: 14 mm
Délka čepele: 15 cm
Účelem hladkého a ostrého okraje je to, aby ze syrového ovoce nebo masa na krájecí prkénko uniklo co nejmenší množství šťáv
Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře
Šťávy, díky nimž maso získává chuť, tedy zůstávají uvnitř a maso nevysychá
Ostrým kuchařským nožem lze nakrájet na tenké plátky i rajské jablko, křupavý chléb, nasekat pórek, okurku, nakrájet a naporcovat tvrdší druhy zeleniny, naporcovat maso nebo ryby, očistit a nasekat cibuli, stranou nože utřít česnek, nadrtit pepř apod.
Do rukou profesionálních kuchařů se nejčastěji dostávají zejména větší kuchařské nože
5,0
2 ratings
Add a rating
5
4
3
2
1
5
JČ
Jiří Černý
Velice dobrý,perfektní krájení
5
MN
Miroslav Novák
Splnil očekávání na 100%, dobře padnoucí do ruky a velice lehký .
Be the first who will post an article to this item!