Švýcarské nože Victorinox, Page 10
- Kuchyňské nože a náčiní Victorinox
- Pevné nože Victorinox
- Zavírací nože Victorinox
- Kleště SwissTool
- Swiss Card
- Pouzdra
- Příslušenství Victorinox
- Štipky na nehty
- Výhodné sety
Bestsellers
Kuchyňské nože s kratší čepelí, výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. při zpracování ovoce, zeleniny apod.
Kuchyňské nože s kratší čepelí, výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. při zpracování ovoce, zeleniny apod.
Kuchyňské nože s kratší čepelí, výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. při zpracování ovoce, zeleniny apod.
Kuchyňské nože s kratší čepelí, výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. při zpracování ovoce, zeleniny apod.
Kuchyňské nože s kratší čepelí výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. při zpracování ovoce, zeleniny apod.
Menší z dvojice pevných nožů Victorinox, který bude skvělým společníkem při Vašich toulkách přírodou. Nůž s čepelí v provedení full tang - drop-point a kvalitní, velmi pevné...
Nylonová šňůrka pro snadnou manipulaci s noži Victorinox. Nyní si můžete dovybavit Váš nůž tímto originálním doplňkem i Vy.
Nylonová šňůrka pro snadnou manipulaci s noži Victorinox. Nyní si můžete dovybavit Váš nůž tímto originálním doplňkem i Vy.
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....