Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Nože, které využíváte nejčastěji je zapotřebí naostřit přibližně jednou za měsíc. Hřbet nože natočte směrem ven tak, aby brusný úhel dosahoval velikosti přibližně 20 stupňů....
Speciální nůž využívající se k předběžnému zpracování masa na jatkách. Při porcování masa svírá ostří nože poněkud větší úhel než např. při filetování nebo u...
Kuchyňské nože Victorinox s kratší čepelí, s délkou ostří 8-11 cm. Výborně využijete při činnostech vyžadujících přesnost, např. při zpracování ovoce, zeleniny, apod.